تبليغاتX
مشاوره اینترنتی طالبی
مشاوره اینترنتی طالبی
(شناخت ، پذیرش و تغییر خود) رویکردی خصوصی و مستمر بر خدمات مشاوره و درمان اینترنتی

 
تاريخ : یکشنبه بیست و سوم بهمن 1390

8 روش برای متوقف کردن دعوای بچه‌ها


بچه‌ها با هم دعوا می‌کنند. به همین سادگی. این رفتار کاملاً عادی است. بچه‌ها به دلایل مختلفی با هم دعوا می‌کنند؛ والدین معمولاً نمی‌دانند چه زمان باید اجازه بدهند دعوای آنها روند عادی خودش را طی کند و چه زمان باید دخالت کرده و وارد عمل شوند. بچه‌ها ممکن است به احمقانه‌‌ترین دلایلی که واقعاً غیرمنطقی به نظر می‌رسند با هم دعوا کنند—دلایلی که ممکن است حتی برای والدین خنده‌دار باشد—اما به نظر بچه‌ها دلایل خوبی برای دوست شدن یا دعوا کردن با همدیگر است. خواهر و برادرها ممکن است بخطر ظاهری‌ترین مسائل با هم دعوا کنند: مثل اینکه کجا بنشینند، کی به کی دست می‌زنه، پدر کدامیک را بیشتر دوست داره... به نظرتان آشنا می‌رسد؟ بله چون دعوای بچه‌ها رفتاری است که بخضی از بزرگ شدن آنهاست. اما کارهایی هست که والدین می‌توانند برای به حداقل رساندن دعوای بچه‌ها انجام دهند.


برچسب‌ها: دعوای بچه‌ها

ادامه مطلب...
ارسال توسط ولی طالبی
 
تاريخ : چهارشنبه نوزدهم بهمن 1390

9 روش برای تصمیم‌گیری درست



چشم‌انداز مغز ما محل منطقی نیست. ما هنوز هم همان مغز عصر حجری پیشینیانمان—حجمی از احساسات، خاطرات ناقص و یک محدوده توجه کوتاه—را داریم. مغز ما هیچوقت همه حقایق برای گرفتن تصمیم "ایدآل" را در خود ندارد. از اینجا داستان بدتر می‌شود. حتی گاهی بدون اینکه بدانیم تصمیم می‌گیریم.


برچسب‌ها: تصمیم‌گیری درست

ادامه مطلب...
ارسال توسط ولی طالبی
 
تاريخ : سه شنبه هجدهم بهمن 1390

10 اشتباه متداول در آداب معاشرت


آداب معاشرت فقط مختص رفتار شما سر میز غذا نیست، آداب معاشرت انعکاسی از چشم‌انداز کلی شما در روابط اجتماعی و زندگی جمعی است. اینکه در اتوبوس شلوغ جایتان را به پیرزنی که ایستاده است ندهید، چیزی درمورد شما به همه آنهایی که بیننده هستند می فهماند—اینکه حاضر نیستید لحظاتی راحتی خود را به خاطر دیگری به خطر بیندازید.



برچسب‌ها: آداب معاشرت

ادامه مطلب...
ارسال توسط ولی طالبی

باورهای نادرست درمورد بیماری‌های روحی و روانی

بیماری‌های روحی و روانی می‌تواند شکل‌های مختلفی داشته باشد، درست مثل بیماری‌های جسمی. هنوز هم تعداد زیادی از افراد از بیماری‌های روحی و روانی می‌ترسند و درک درستی از آن ندارند اما هرچه اطلاعات آنها درمورد این بیماری‌ها بیشتر شود، این ترس نیز از بین خواهد رفت. اگر شما یا کسی که می‌شناسید دچار یک بیماری‌ روحی و روانی است، خبر خوبی برایتان داریم: این بیماری‌ها قابل درمان هستند.

امروز می‌خواهیم اطلاعاتی درمورد این بیماری‌ها و روش‌های درمان آنها در اختیارتان قرار دهیم.


برچسب‌ها: باورهای نادرست از بیماری‌های روانی

ادامه مطلب...
ارسال توسط ولی طالبی
 
تاريخ : پنجشنبه ششم بهمن 1390

چگونه ظرف 5 دقیقه درمورد آدمها قضاوت کنیم؟


اینکه 5 دقیقه به حرفهای کسی گوش دهید برای اینکه تصویر کلی از دیدگاه او به دنیا، امیدها و ترس‌ها و دغدغه‌های روزانه‌شان پیدا کنید، کافی است. اما چطور می‌توانید با 5 دقیقه حرف زدن با کسی چنین برداشتی داشته باشید؟ بااینکه این موضوع بسیار پیچیده است اما می‌توانیم نکاتی را برایتان مطرح کنیم که به شما در این مسیر کمک کند.



برچسب‌ها: قضاوت در مورد دیگران

ادامه مطلب...
ارسال توسط ولی طالبی

ابزار رایگان وبلاگ