gototopgototop
ندای مشاور (همدلی) وب سایت اختصاصی طالبی ... رویکردی خصوصی ، مستمر و منحصر به فرد بر خدمات مشاوره و درمان اینترنتی... پاسخ گویی سریع و یکروزه....جلسه دوم رایگان برای مراجعین بخش مشاوره خصوصی ... خدمات مشاوره: فردی ، خانوادگی ، تربیتی ، تحصیلی ، نوجوانان ، جوانان ، ازدواج ، زناشویی ، مسائل شغلی و غیره.... خدمات درمانی: استرس ، اضطراب ، افسردگی ، ضعف اعتماد به نفس ، ضعف اراده ، تنهایی ، کم رویی و سایر مشکلات رفتاری .... ندای مشاور (همدلی) وب سایت اختصاصی طالبی
خوش آمدید, مهمان
لطفا ورود یا ثبت نام.    آیا رمز عبور را فراموش کرده اید؟

احساس می کنم خیلی تنهام
(1 بازدیدکننده) (1) مهمان آنلاین
مسائل فردی
رفتن به پایینصفحه: 1
موضوع: احساس می کنم خیلی تنهام
احساس می کنم خیلی تنهام 1 ماه, 1 هفته قبل نظر: 0
با سلام به خاطر سایت خوبتون ممنون
من 21 سالمه و چند وقته یه کم هم زود رنج شدم هم بد اخلاق. تحمل کوچک ترین حرف رو هم ندارم . احساس می کنم دوست دارم همیشه تنها باشم.به هیچ کس دیگه اعتماد ندارم.شاید به خاطر این باشه که قبلا هر کی هر چی گفت من شنیدم و بخشیدم و به روی خودم نیاوردم ولی انگار دیگه صبرم تموم شده . خیلی ناراحتم . احساس می کنم خدا هم ازم ناراحته . دلم برای خدا تنگ شده.دلم برای خودم تنگ شده. منی که زود می بخشیدم کارم به جایی رسیده که از همه گله دارم . یه جورایی از خودمم گله دارم. آخه چی شد که من که خودمو خیلی خوب و اروم می دونستم یه دفعه این قدر عصبی شدم؟ واقعا ناراحتم.
مدیر دسترسی عمومی را غیرفعال کرده است.

پاسخ: احساس می کنم خیلی تنهام 1 ماه, 1 هفته قبل نظر: 1
سلام , من هم حمید 22 ساله هستم ... من هم از دیروز خیلی دپرس شدم ... احساس می کنم تنهام و هیچ کسی به من توجه نداره ... تصمیم گرفتم دیگه به هیچ دختری نگاه نکنم .... خیلی دارم غذاب می کشم ...

سلام حمید جان .گاهی دلیل تنهایی خود آدم .این دلیل نمیشه که بگی به هیچ دختری نگاه نمیکنم یا از همه بدم می آد.بدون همیشه تو بدترین شرایط خدایی هست که نزاره تنها بمونی. کاهی دلیل تنهایی اینه که بدونی خدایی هست که همیشه به یادته. و اینکه احساس میکنم دلیل این حرف تو ترک کردن یا به هم خوردن رابطه عاطفی .

شاید ...

پاسخ: احساس می کنم خیلی تنهام 1 ماه قبل نظر: 10
سلام دوست عزيز

احساس شما رو به خوبي درك مي كنم خودم هم هر از گاهي دچار اين احساس مي شم . مي دونيد چرا ؟ براي اين كه ما آدمها يه وقتهايي اونقدر درگير مسائل زندگي مي شيم كه خودمون رو فراموش مي كنيم. يه وقتهايي براي دريافت توجه از جانب ديگران خودمون رو درگير مسائل اونها مي كنيم . تا جايي كه احساس مي كنيم ما مسئول حل مشكلاتشون هستيم .

يه وقتهايي واسه اين كه محبت و توجه و تاييد ديگران رو دريافت كنيم از حق خودمون مي گذريم كه اين حالتي كه شما بهش رسيدين نتيجه اين عملتونه .

دوست عزيز شما در درجه اول بايد بدوني و باور كني كه دوست داشتني و محترم هستي و بايد قدر خودت رو بدوني و بعد بايد بدوني كه تو يه انسان هستي با افكار متفاوت و رفتار متفاوت از همه ادمهاي ديگه دليلي نميشه كه هميشه طوري كه ديگران دوست دارند رفتار كني و اصلا درست نيست كه به خاطر خوش اومدن اطرافيان از حقوق مسلم خودت بگذري .

اين كار تو به مرور زمان باعث ميشه همون ادمهايي كه بهشون اجازه دادي كه ناراحتت كنند و در برابرشون بي دليل كوتاه اومدي تو رو تنها بگذارند و دوست نداشته باشند با تو رفت و امد كنند مي دوني چرا ؟

دوست دارم خودت جوابشو برام پيدا كني و اينجا عنوان كني .

منتظر پاسخت هستم .
اگر ميخواهي محال ترين اتفاق زندگيت رخ بدهد ، باور محال بودنش را عوض كن .

رفتن به بالاصفحه: 1

مراحل مشاوره خصوصی

1. تکمیل فرم عضویت سایت و یاد داشت کردن نام کاربری و پسورد جهت مراجعات بعدی

2. ارسال «پیام مشاوره خصوصی» با توضیح مختصری از شرح حال خود و مشکل یا مورد مشاوره ای

3. واریز هزینه یک تا 10 جلسه مشاوره (به تعداد لازم) و اطلاع دادن نام کاربری و صاحب کارت یا حساب بانکی

4. دریافت پاسخ مشاور از طریق بخش پیام خصوصی سایت در عرض 12 الی 24 ساعت

5.تداوم جلسات ( ارتباط متقابل مشاوره ای) در صورت نیاز، طبق هزینه واریز شده

توجه: در صورت لزوم ( جلسه دوم رایگان) شامل پرسش و پاسخ تکمیلی جهت شناخت بیشتر مسئله، به همه موارد مشاوره ای اضافه می گردد.

مقررات بخش عمومی ندای مشاور «همدلی»

این بخش جهت همدلی و همفکری بین کاربران و همراهان ندای مشاور با هدف برخورداری کاربران از نقطه نظرات ، راهنمایی ها و راهکارهای یکدیگر برای حل مشکلات فردی ، با شرایط زیر ایجاد گردیده است:

1. طرح سوال یا مشکل و همچنین پاسخگویی به سوالات ونظرات دیگران در این بخش برای عموم کاربران آزاد است.

2. مدیریت سایت مسئولیتی در قبال پاسخ ها ، نظرات و راهکارهای ارائه شده توسط کاربران در بخش همدلی را بر عهده نمی گیرد.

3. نشر مطالب و محتوای غیر اخلاقی و نقطه نظرات مذهبی ، ارزشی و سیاسی در ندای مشاور و بخش همدلی آن ممنوع می باشد.

ساخته شده توسط جوملا و ترجمه شده توسط تیم جومفا
فارسی سازی و ترجمه از www.جومینـا.ir & Template by امیررضا تهرانی