gototopgototop
ندای مشاور (همدلی) وب سایت اختصاصی طالبی ... رویکردی خصوصی ، مستمر و منحصر به فرد بر خدمات مشاوره و درمان اینترنتی... پاسخ گویی سریع و یکروزه....جلسه دوم رایگان برای مراجعین بخش مشاوره خصوصی ... خدمات مشاوره: فردی ، خانوادگی ، تربیتی ، تحصیلی ، نوجوانان ، جوانان ، ازدواج ، زناشویی ، مسائل شغلی و غیره.... خدمات درمانی: استرس ، اضطراب ، افسردگی ، ضعف اعتماد به نفس ، ضعف اراده ، تنهایی ، کم رویی و سایر مشکلات رفتاری .... ندای مشاور (همدلی) وب سایت اختصاصی طالبی
خوش آمدید, مهمان
لطفا ورود یا ثبت نام.    آیا رمز عبور را فراموش کرده اید؟

درخواست راهنمايي در مورد يك رابطه ي 2 ساله عشقي
(1 بازدیدکننده) (1) مهمان آنلاین
رفتن به پایینصفحه: 1
موضوع: درخواست راهنمايي در مورد يك رابطه ي 2 ساله عشقي
درخواست راهنمايي در مورد يك رابطه ي 2 ساله عشقي 1 ماه, 1 هفته قبل نظر: 0
سلام
خسته نباشيد
راستش نميدونم چطوري بگم ولي ميگم.
من محمد هستم و 21 سالمه
از 2 سال پيش با دختري رابطه برقرار كردم و طي اين دوسال مثل يك خواهر كوچيك مواظبش بودم و وابستش.
خيلي اشتباه ميكرد، كارايي كه با عقل يه آدم سالم جور در نميومد.
مثلا با اينكه رابطه ي خوبي با همديگه داشتيم بازم با مزاحماش گرم ميگرفت و شيطنت ميكرد.
با هركس حرف ميزدم و حتي دوستاي صميميش ميگفتن هنوز بچست و نميدونه و نميتونه.
من توي اين دوسال انواع فشارها رو تحمل ميكردم تا بتونم واسه خودم نهش دارم.
هر دفعه ميگه اندفعه ديگه بزرگ شدم و قول ميدم هيچ اشتباهي نكنم ولي اين حرفش يك هفته كار ميده.
راستش قصدم ازدواج بود ولي با كاراي كه كرد ميدونم ديگه نميشه به اوجا رسيد.
مشكلم اينجاست كه دوستش دارم و ميدونم هم بچست و هم شيطون. نميخوام اذيت بشه. نميخوام ناراحتش كنن.
نميتونه از خودش مراقبت كنه. فكر ميكنه خيلي ميفهمه ولي متاسفانه هيچي نميفهمه.
راستش همه دوستاي صميميش از من ميخوان كه يه جوري درستش كنم. اينم بگم كه شايد 3-4 دفعه توي اين دوسالي كه با من بود عاشق اين و اون شد و شكست خورد.
نميدونم چيكارش كنم كه سرش به سنگ بخوره و دست بكشه ديگه.
در ضمن دروغ گويي توي خونشه و چيزايي كه ميتونه راستش رو بگه رو هم دروغ ميگه.
هر دفعه با پسري رابطه داشت و تموم ميشد ميفهميد كه من چه ارزش بالايي براش داشتم و چقدر براش خوب بودم و تا يكي دو هفته واقعا دوستم داشت ولي دوباره روز از نو و روزي از نو.
نميدونم چيكارش كنم.
حالا دوباره اومده به من ميگه به خدا ديگه بزرگ شدم ( آخه تير ماه شد 16 سالش ) و قدر تورو ميدونم و نميخوام از دستت بدم و كلي از اين حرفها كه فهميدم بعد از گذشتن يك هفته از حرفش دوباره با يه پسر رابطه داره.
به خدا نميدونم چيكار كردم كه اين اينطوريه.
هرچي با دوستاي خودش ميشينيم مشور ميكنيم ميبينيم واقعا از هيچ نظر براش كم نزاشتم. خودشم ميدونه. ولي نميدونم.
شايد يه نوع تنوع طلبي داره ولي آخه تا چه حد ؟
تا كي ؟
تورو خدا بگين من چيكارش كنم ؟
به نظرتون سعيم رو بكنم و فراموشش كنم ؟ يا راهي سراغ داريد كه بتونم يه جوري سرش رو به سنگ بزنم ؟
من هر كاري ميدونستم براش كردم ولي ديگه نميدونم چيكار كنم.
ببخشيد كه اين همه حرف زدم.
تورو خدا كمك كنيد.
با تشكر
يا علي
مدیر دسترسی عمومی را غیرفعال کرده است.

پاسخ: درخواست راهنمايي در مورد يك رابطه ي 2 ساله عشقي 1 ماه قبل نظر: 10
سلام خدمت دوست عزيز
محمد گرامي ،

من نمي دونم شما چه مشكلي داشتيد كه به يك همچين كاري تن داديد . دوست خوبم ازتون خواهش مي كنم خودتون رو گول نزنيد . حقيقت واضح و مشخصه .و حقيقتي كه در اين مورد وجود داره اين است كه شما با دختري رابطه داريد كه با وجود سن پايينش و با وجوديكه معمولا دخترها تو سنين پايين تر شرم و حياشون بيشتره دست به يه همچين كارهايي مي زنه فكر مي كنيد وقتي 20 سالش بشه يا بيشتر چه كاري مي كنه .

شما چرا فكر مي كنيد مسئول حل مشكلات اين دختر خانم هستيد . اين كه اون به شما احتياج داره مشخصه. اون شما رو به عنوان يه حامي خوب مي دونه.ولي اين كه ايا لياقت شما در اين حده كه با يه دختري كه مي دونيد با هر كسي رابطه دوستي يا عشق و عاشقي برقرار مي كنه در خصوص ايجاد زندگي مشترك روش حساب كنيد .

محمد عزيز سعي كنيد روي خودتون كار كنيد شما در اولين فرصت اين رابطه رو قطع كنيد اون دختر داره از شما سوءاستفاده مي كنه اين مثل روز روشنه .

علاوه بر اين شما هنوز تو سن و شرايط ازدواج نيستيد كه بخواهيد از طريق اينجور رابطه ها تشكيل خونواده بديد .ازدواج يه امر مقدسه و اصلا تو اين مقوله ها نمي گنجه .

ممنون ميشم راجع به خودتون ، تحصيلاتتون ، رابطتون با خونواده و دوستان و همسالانتون بيشتر برامون بگيد ؟

منتظر پاسختون هستم .
اگر ميخواهي محال ترين اتفاق زندگيت رخ بدهد ، باور محال بودنش را عوض كن .

پاسخ: درخواست راهنمايي در مورد يك رابطه ي 2 ساله 1 ماه قبل نظر: 0
ممنونم كه جواب داديد
راستش اشتباه نشه
اينو ميدونم كه نميشه ديگه به نيت ازدواج كاري كرد. اينطوري گفتم كه يعني بدونيد حد دوست داشتنش در اون اندازه بوده. خود دختره هم همينطور بود و قصد و فكرش ازدواج بود.
من كارداني الكترونيك ميخونم. خانواده خوبي دارم. دو خواهر بزرگتر كه ازدواج كردن. خودم از نظر روابط خيلي سفت بودم و راستش خيلي از دوستام دختر بودن چون جنسشون برام فرقي نداشته و به عنوان دوست باهاشون بودم.
اينم نميدونم چرا اينطوريه.
خيلي اذيت شدم تا توي اين 2 سال بتونم بزرگ كنم تا بفهمه.
هر موقع بر ميگرده هم ميگه ديگه ميفهمه.
ميدونم دروغ ميگه، ولي اون هيچكسو نداره.پدر و مادرش هر دو كار ميكنن و زياد وقتشون به بچه ها نميرسه.
نميخوام خراب بشه. نميخوام كسي كه 2 سال از جون و دل نگهش داشتم به نا كجا آباد برسه.
راستش نميدونم
ميدونم كه نميشه روي همچين دختري حساب كرد ولي همه ميگن بالاخره سرش به سنگ ميخوره.
ولي نميدونم كي اين اتفاق ميافته.
مورد ديگه اي اگر هست بگين تا توضيح بدم.

پاسخ: درخواست راهنمايي در مورد يك رابطه ي 2 ساله 1 ماه قبل نظر: 1
سلام اقا محمد مهربون
محمد جان شما با ادامه دادن به اين حمايت باعث ميشين اون دختر خانم نه تنها سرش به سنگ نخوره بلكه بيشتر ياد بگيره چطور ميتونه از مردم باج بگيره
هر كسي تو زندگي مسئول رفتار خودش است به نظر بنده اصلا درست نيست شما حمايتش بكنين
البته بايد بگم كه اون خيلي زبلتر و زرنگ تر از شما است از طرز فكر شما استفاده كرده و مرتب شما رو به قولي ميپيچونه
اكه بخوايي تو سن 21 سالگي از يك دختر 16 ساله رو دست بخوري تا اخر عمرت نميتوني جواب محكم و قاطعي به كساني كه از شما سواستفاده ميكنن رو بدي
بايد ياد بگيري چطور مراقب خودت باشي قرار نيست براي گرم كردن كسي خودت رو اتيش بزني

پاسخ: درخواست راهنمايي در مورد يك رابطه ي 2 ساله 1 ماه قبل نظر: 0
كازيا نوشته است::
سلام اقا محمد مهربون
محمد جان شما با ادامه دادن به اين حمايت باعث ميشين اون دختر خانم نه تنها سرش به سنگ نخوره بلكه بيشتر ياد بگيره چطور ميتونه از مردم باج بگيره
هر كسي تو زندگي مسئول رفتار خودش است به نظر بنده اصلا درست نيست شما حمايتش بكنين
البته بايد بگم كه اون خيلي زبلتر و زرنگ تر از شما است از طرز فكر شما استفاده كرده و مرتب شما رو به قولي ميپيچونه
اكه بخوايي تو سن 21 سالگي از يك دختر 16 ساله رو دست بخوري تا اخر عمرت نميتوني جواب محكم و قاطعي به كساني كه از شما سواستفاده ميكنن رو بدي
بايد ياد بگيري چطور مراقب خودت باشي قرار نيست براي گرم كردن كسي خودت رو اتيش بزني

ممنونم
يه جورايي ق با شماست كه من نبايد از يه دختر 16 ساله رو دست بخورم
ولي يه جورايي هم با شناختي كه از دختره دارم. لونقدرا عقل نداره كه بخواد از من مثلا باج بگيره. و سوء استفاده كنه.
راستش همه اينا رو من گذاشتم روي حساب بچگي و عادت.

در ضمن
امشب بهم زنگ زده و ميگه ميخوام گذشتم رو جبران كنم، حاظري مثل قبل با من باشي يا نه.
نميدونم چيكار كنم
نميدونم چي بگم

رفتن به بالاصفحه: 1

مراحل مشاوره خصوصی

1. تکمیل فرم عضویت سایت و یاد داشت کردن نام کاربری و پسورد جهت مراجعات بعدی

2. ارسال «پیام مشاوره خصوصی» با توضیح مختصری از شرح حال خود و مشکل یا مورد مشاوره ای

3. واریز هزینه یک تا 10 جلسه مشاوره (به تعداد لازم) و اطلاع دادن نام کاربری و صاحب کارت یا حساب بانکی

4. دریافت پاسخ مشاور از طریق بخش پیام خصوصی سایت در عرض 12 الی 24 ساعت

5.تداوم جلسات ( ارتباط متقابل مشاوره ای) در صورت نیاز، طبق هزینه واریز شده

توجه: در صورت لزوم ( جلسه دوم رایگان) شامل پرسش و پاسخ تکمیلی جهت شناخت بیشتر مسئله، به همه موارد مشاوره ای اضافه می گردد.

مقررات بخش عمومی ندای مشاور «همدلی»

این بخش جهت همدلی و همفکری بین کاربران و همراهان ندای مشاور با هدف برخورداری کاربران از نقطه نظرات ، راهنمایی ها و راهکارهای یکدیگر برای حل مشکلات فردی ، با شرایط زیر ایجاد گردیده است:

1. طرح سوال یا مشکل و همچنین پاسخگویی به سوالات ونظرات دیگران در این بخش برای عموم کاربران آزاد است.

2. مدیریت سایت مسئولیتی در قبال پاسخ ها ، نظرات و راهکارهای ارائه شده توسط کاربران در بخش همدلی را بر عهده نمی گیرد.

3. نشر مطالب و محتوای غیر اخلاقی و نقطه نظرات مذهبی ، ارزشی و سیاسی در ندای مشاور و بخش همدلی آن ممنوع می باشد.

ساخته شده توسط جوملا و ترجمه شده توسط تیم جومفا
فارسی سازی و ترجمه از www.جومینـا.ir & Template by امیررضا تهرانی