gototopgototop
ندای مشاور (همدلی) وب سایت اختصاصی طالبی ... رویکردی خصوصی ، مستمر و منحصر به فرد بر خدمات مشاوره و درمان اینترنتی... پاسخ گویی سریع و یکروزه....جلسه دوم رایگان برای مراجعین بخش مشاوره خصوصی ... خدمات مشاوره: فردی ، خانوادگی ، تربیتی ، تحصیلی ، نوجوانان ، جوانان ، ازدواج ، زناشویی ، مسائل شغلی و غیره.... خدمات درمانی: استرس ، اضطراب ، افسردگی ، ضعف اعتماد به نفس ، ضعف اراده ، تنهایی ، کم رویی و سایر مشکلات رفتاری .... ندای مشاور (همدلی) وب سایت اختصاصی طالبی
خوش آمدید, مهمان
لطفا ورود یا ثبت نام.    آیا رمز عبور را فراموش کرده اید؟

عدم پذیرش ناپدری
(1 بازدیدکننده) (1) مهمان آنلاین
مشاوره تربیتی (فرزند پروری)
رفتن به پایینصفحه: 1
موضوع: عدم پذیرش ناپدری
عدم پذیرش ناپدری 1 ماه, 1 هفته قبل نظر: 0
با سلام.خانمی هستم 34 ساله. لیسانس. شاغل. سال 82 صاحب فرزند دختری شدم. سال 86 متارکه کردم و سال 87 با فرد دیگری (که قبلا ازدواج نکرده بود) ازدواج کردم. دخترم با من زندگی میکنه. هر چی جلوتر میرم لجبازتر، پرخاشگر و حرف گوش نکنتر میشه. امسال باید مدرسه بره. رابطه خوبی با ناپدریش نداره. اگرچه همسرم سعی میکنه مثل دختر خودش باهاش برخود کنه. یک حد معتدلانه. یعنی هم محبت و هم اگه لازم بشه برخورد( نه از نوع فیزیکی). دخترم مرتب میگه این آقا پدرم نیست من میخوام مامان بابام کنار هم باشن. البته هر موقع که بخواد میتونه پدرشو ببینه.چی کار کنم؟ خیلی نگران آینده اش هستم.لطفا منو راهنمایی کنید.
آخرین ویرایش: 2010/07/25 07:35 توسط amsht86.
مدیر دسترسی عمومی را غیرفعال کرده است.

پاسخ: عدم پذیرش ناپدری 1 ماه, 1 هفته قبل نظر: 7
همراه عزیز amsht86
سلام بر شما

در مورد مشکل شما باید عرض بکنم:
تا زمانی که پدر یک بچه زنده و فردی متعادل باشد. یعنی بتواند به فرزند خود محبت بکند و آن دو همدیگر را درک بکنند. لزومی ندارد و ممکن هم نیست بچه، یکی دیگر را جایگزین پدر خودش بکند.

همچنین دیگران نیز از لحاظ اخلاقی و انسانی حق ندارند مانع ارتباط عاطفی فرزند و پدر بشوند. (اختلاف سلایق والدین برای خودشون مربوط میشه).

پس شما نباید سعی در تلقین منفی نسبت به پدرش بر روی فرزندتان بکنید تا ایشون هم از شما و ناپدری اش منتفر نگردد تا به تدریج هرچه بزرگتر شد به استقلال عاطفی برسد.

لذا لازم هست که شما در خودتون تغییراتی ایجاد بکنید.

پیروز باشید.

لطفاً سایر همراهانی که چنین تجاربی در زندگی خود یا اطرافیانشان دارند، نظر خودشون رو در این رابطه ابراز بکنند.
Talebi
ولی طالبی - مدیر و مشاور سایت
کاربر آفلاین می باشد برای دیدن مشخصات کاربر اینجا کلیک نمایید
جنس: مرد ندای مشاور مکان: آذربایجانغربی - خوی
کلیک کنید جهت آشنایی بیشتر - ندای مشاور (همدلی): رویکردی خصوصی ، مستمر و منحصر به فرد بر خدمات مشاوره و درمان اینترنتی
مدیر دسترسی عمومی را غیرفعال کرده است.

رفتن به بالاصفحه: 1

مراحل مشاوره خصوصی

1. تکمیل فرم عضویت سایت و یاد داشت کردن نام کاربری و پسورد جهت مراجعات بعدی

2. ارسال «پیام مشاوره خصوصی» با توضیح مختصری از شرح حال خود و مشکل یا مورد مشاوره ای

3. واریز هزینه یک تا 10 جلسه مشاوره (به تعداد لازم) و اطلاع دادن نام کاربری و صاحب کارت یا حساب بانکی

4. دریافت پاسخ مشاور از طریق بخش پیام خصوصی سایت در عرض 12 الی 24 ساعت

5.تداوم جلسات ( ارتباط متقابل مشاوره ای) در صورت نیاز، طبق هزینه واریز شده

توجه: در صورت لزوم ( جلسه دوم رایگان) شامل پرسش و پاسخ تکمیلی جهت شناخت بیشتر مسئله، به همه موارد مشاوره ای اضافه می گردد.

مقررات بخش عمومی ندای مشاور «همدلی»

این بخش جهت همدلی و همفکری بین کاربران و همراهان ندای مشاور با هدف برخورداری کاربران از نقطه نظرات ، راهنمایی ها و راهکارهای یکدیگر برای حل مشکلات فردی ، با شرایط زیر ایجاد گردیده است:

1. طرح سوال یا مشکل و همچنین پاسخگویی به سوالات ونظرات دیگران در این بخش برای عموم کاربران آزاد است.

2. مدیریت سایت مسئولیتی در قبال پاسخ ها ، نظرات و راهکارهای ارائه شده توسط کاربران در بخش همدلی را بر عهده نمی گیرد.

3. نشر مطالب و محتوای غیر اخلاقی و نقطه نظرات مذهبی ، ارزشی و سیاسی در ندای مشاور و بخش همدلی آن ممنوع می باشد.

ساخته شده توسط جوملا و ترجمه شده توسط تیم جومفا
فارسی سازی و ترجمه از www.جومینـا.ir & Template by امیررضا تهرانی